1838: Rosemore

1838: Rosemore

- 10/01/19
Den elegante Rosemore Collection er inspireret af den naturlige skønhed i de engelske landlige haver og rummer motiver med rækværk af blomster, disede skovbilleder, små blade og sofistikeret damask.
1838: Aurora

1838: Aurora

- 07/01/19
Aurora er en kollektion fuld af farver, stoflig patina-effekter, moderne fjermønstre, smukke botaniske blomsterdesign og beroligende skovmotiver. Aurora er inspireret af naturen på øerne omkring Storbritannien: Skovenes træer, fuglenes fjer, blomsterhaverne og havets blågrønne farver.
1838: Avington

1838: Avington

- 02/01/19
Avington-kollektionen henter inspiration fra engelske statelige hjem og omfatter en række dramatiske, effektfulde designs som for eksempel sofistikerede stiltapeter, betagende chinoiserie og et fresh take på det klassiske silke moiré motiv.
MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

- 21/11/18
Vi har kreeret vores egen kollektion af kvalitetstriber – stribet tapet i en fantastisk kvalitet smartpaper, som er både vaskbart samt super nemt at sætte op. Striberne kommer i 5 meget fine og mættede pastelfarver; en lyseblå, lysegrøn, grå, beige og lyserød. Tapeterne er perfekt til både soveværelse, sommerhus, køkken, gang og børneværelser – striber går til alt og er evigt klassiske, hvorfor man aldrig går galt i byen med stribet tapet!
1838

1838

- 20/11/18
Ny engelsk tapetproducent! Engelske 1838 designer og producerer tapet i hovedsædet i Lancashire i det nordlige England. Et sted med en stolt tapet-tradition - hvor gør de en dyd af at skabe designs med sans for traditionen og blik for nye trends. Alle tapet-kollektionerne er lavet i en række forskellige designs, stilarter og farver.
Eijjfinger: Lounge

Eijjfinger: Lounge

- 15/10/18
Kollektionen Lounge er en samling glamourøse tapeter med en upoleret edge. En herlig blanding af grafiske mønstre, blomster dekoreret med glasperler og velourtapet. Farverne er holdt i falmede toner blandt andet råhvid og perlemor. Med inspiration fra alle verdens hjørner er Lounge det rigtige sted at lede efter fine boheme-inspirerede tapeter i flotte farver.
Rasch: Barbara Becker

Rasch: Barbara Becker

- 19/09/18
Den tysk-amerikanske designer Barbara Becker har designet denne kollektion for Rasch. Inspirationen er hentet fra tre forskellige kilder; Afrika, Scotland og Beckers hjem i Sydtyskland. Det tropiske er repræsenteret af en finurlig tapet med ananasmønster og et tapet dekoreret med fine farverige tallerkener. Det skotske ses i de fine tern og billederne af mosbeklædte sten. Endeligt er den sydtyske hjemstavn manifesteret i tapet designet med mystiske skybeklædte nåletræer.
Rasch Textil: Palau

Rasch Textil: Palau

- 11/09/18
Kollektionen byder på damask i moderne fortolkninger, tapeter inspireret af sydlandske kakler og elegante prikkede mønstre. Tapeterne kommer i smukke douche farver sammen med de lejlighedsvise klare blå eller postkasserøde mønstre.
Rasch Textil: Portobello

Rasch Textil: Portobello

- 02/09/18
Tapet kan bruges på mange måder, én af dem er til at skabe noget sjov og ballade i indretningen - på en enkelt væg eller et helt rum, hvis man er modig. Uanset hvad er tapeterne fra Portobello både sjove og fine, og med motiver som guldfisk, hummere, ananas og et meget karakteristisk blomstermotiv kan man ikke undgå at blive glad i låget. Tapeterne kommer i farver som gul, turkis, sort, postkasserød, lilla og blå og med stænk af både guld og sølv. De figurative tapeter er ikke uden personlighed, og perfekte til at give noget kant til et ellers kedeligt rum.
Duro: Natur

Duro: Natur

- 23/08/18
Nærheden til naturen er inspirationskilde til denne kollektion, hvor det skandinaviske landskab fortolkes med henblik på at skabe muligheden for at bringe naturen ind i hjemmet. Det smukke minimalistiske og harmoniske er i fokus, og mønstrene indeholder alt fra blomstrende naturalisme til grafisk enkelthed. Kollektionen Natur består af syv designs med en farveskala holdt i diskrete kulører, som udvisker grænserne mellem ude og inde, og skaber plads til afkobling og trivsel.

Side  1  2  3  4