Duro: 1900

Duro: 1900

- 21/02/19
Hos Duro har de siden 1930 lavet tapeter, og med denne kollektion viser de deres historie. I kollektionen 1900 bliver der taget fat på tapethistorien og skabt en arkivkollektion som viser historiens højdepunkter og de tidløse svenske klassikere. Tidsrejsen begynder i det tidlige 1900-tal med klassisk stiltapet, fortsætter til den stammere, mere funktionelle 30’er stil og afsluttes med en mere fantasifuld tapet ved begyndelsen af 2000-tallet. Derimellem dykkes der ned i arkivet og mønstre af kendte svenske formgivere så som Violet Gråsten, 10-gruppen og Toni Hermansson.
Eijjfinger: Enso

Eijjfinger: Enso

- 17/01/19
Enso er en simpel og harmonisk kollektion med inspiration fra japansk keramik og design. Kollektionens mest karakteristiske mønster er et moderne grafisk design med figurer i skiftevis blå vandfarver og guld eller sølv, som har et moderne enkelt udtryk. Netop skønheden ved det uperfekte og enkelte er et tema, der går igen i kollektionen. Tapeterne kommer i dæmpede farver fra sort, nuancer af grå og råhvid til dyb petroleumsblå, kobber og rabarber-rød.
Sandberg: L’Hôtel

Sandberg: L’Hôtel

- 11/01/19
L’Hôtel er en lille og eksklusiv tapetkollektion, hvis quirky indspark får lov at gøre de ellers klassiske tapeter flotte og fashionable. Det store modehus møder den lille, intime cocktailbar. Kollektionen byder på dramatiske mønstre og dybe farver i et eklektisk mix. Tænk eksklusive fløjlsgardiner og tunge, luksuriøse dufte og det er, hvor vi er. Velkommen til Sandbergs L’Hôtel.
1838: Camellia

1838: Camellia

- 11/01/19
Romantiske blomster inspireret af det victorianske Englands drivhuse er kollektionen Camellias smukke blikfang. Camellia favner dog både det klassisk romantiske som det moderne geometriske gennem art-deco inspirerede mønstre og et motiv, der efterligner knust glas. I Camellia er der fokus på tapet-overfladernes stoflighed og de sanselige farver, som spores i såvel blomsternes varme pink som de rolige lyseblå toner i glas-motivet.
1838: Rosemore

1838: Rosemore

- 10/01/19
Den elegante Rosemore Collection er inspireret af den naturlige skønhed i de engelske landlige haver og rummer motiver med rækværk af blomster, disede skovbilleder, små blade og sofistikeret damask.
1838: Aurora

1838: Aurora

- 07/01/19
Aurora er en kollektion fuld af farver, stoflig patina-effekter, moderne fjermønstre, smukke botaniske blomsterdesign og beroligende skovmotiver. Aurora er inspireret af naturen på øerne omkring Storbritannien: Skovenes træer, fuglenes fjer, blomsterhaverne og havets blågrønne farver.
1838: Avington

1838: Avington

- 02/01/19
Avington-kollektionen henter inspiration fra engelske statelige hjem og omfatter en række dramatiske, effektfulde designs som for eksempel sofistikerede stiltapeter, betagende chinoiserie og et fresh take på det klassiske silke moiré motiv.
MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

- 21/11/18
Vi har kreeret vores egen kollektion af kvalitetstriber – stribet tapet i en fantastisk kvalitet smartpaper, som er både vaskbart samt super nemt at sætte op. Striberne kommer i 5 meget fine og mættede pastelfarver; en lyseblå, lysegrøn, grå, beige og lyserød. Tapeterne er perfekt til både soveværelse, sommerhus, køkken, gang og børneværelser – striber går til alt og er evigt klassiske, hvorfor man aldrig går galt i byen med stribet tapet!
1838

1838

- 20/11/18
Ny engelsk tapetproducent! Engelske 1838 designer og producerer tapet i hovedsædet i Lancashire i det nordlige England. Et sted med en stolt tapet-tradition - hvor gør de en dyd af at skabe designs med sans for traditionen og blik for nye trends. Alle tapet-kollektionerne er lavet i en række forskellige designs, stilarter og farver.
Eijjfinger: Lounge

Eijjfinger: Lounge

- 15/10/18
Kollektionen Lounge er en samling glamourøse tapeter med en upoleret edge. En herlig blanding af grafiske mønstre, blomster dekoreret med glasperler og velourtapet. Farverne er holdt i falmede toner blandt andet råhvid og perlemor. Med inspiration fra alle verdens hjørner er Lounge det rigtige sted at lede efter fine boheme-inspirerede tapeter i flotte farver.

Side  1  2  3  4