1838

1838

- 20/11/18
Ny engelsk tapetproducent! Engelske 1838 designer og producerer tapet i hovedsædet i Lancashire i det nordlige England. Et sted med en stolt tapet-tradition - hvor gør de en dyd af at skabe designs med sans for traditionen og blik for nye trends. Alle tapet-kollektionerne er lavet i en række forskellige designs, stilarter og farver.
Eijjfinger: Lounge

Eijjfinger: Lounge

- 15/10/18
Kollektionen Lounge er en samling glamourøse tapeter med en upoleret edge. En herlig blanding af grafiske mønstre, blomster dekoreret med glasperler og velourtapet. Farverne er holdt i falmede toner blandt andet råhvid og perlemor. Med inspiration fra alle verdens hjørner er Lounge det rigtige sted at lede efter fine boheme-inspirerede tapeter i flotte farver.
Rasch: Barbara Becker

Rasch: Barbara Becker

- 19/09/18
Den tysk-amerikanske designer Barbara Becker har designet denne kollektion for Rasch. Inspirationen er hentet fra tre forskellige kilder; Afrika, Scotland og Beckers hjem i Sydtyskland. Det tropiske er repræsenteret af en finurlig tapet med ananasmønster og et tapet dekoreret med fine farverige tallerkener. Det skotske ses i de fine tern og billederne af mosbeklædte sten. Endeligt er den sydtyske hjemstavn manifesteret i tapet designet med mystiske skybeklædte nåletræer.
Rasch Textil: Palau

Rasch Textil: Palau

- 11/09/18
Kollektionen byder på damask i moderne fortolkninger, tapeter inspireret af sydlandske kakler og elegante prikkede mønstre. Tapeterne kommer i smukke douche farver sammen med de lejlighedsvise klare blå eller postkasserøde mønstre.
Rasch Textil: Portobello

Rasch Textil: Portobello

- 02/09/18
Tapet kan bruges på mange måder, én af dem er til at skabe noget sjov og ballade i indretningen - på en enkelt væg eller et helt rum, hvis man er modig. Uanset hvad er tapeterne fra Portobello både sjove og fine, og med motiver som guldfisk, hummere, ananas og et meget karakteristisk blomstermotiv kan man ikke undgå at blive glad i låget. Tapeterne kommer i farver som gul, turkis, sort, postkasserød, lilla og blå og med stænk af både guld og sølv. De figurative tapeter er ikke uden personlighed, og perfekte til at give noget kant til et ellers kedeligt rum.
Duro: Natur

Duro: Natur

- 23/08/18
Nærheden til naturen er inspirationskilde til denne kollektion, hvor det skandinaviske landskab fortolkes med henblik på at skabe muligheden for at bringe naturen ind i hjemmet. Det smukke minimalistiske og harmoniske er i fokus, og mønstrene indeholder alt fra blomstrende naturalisme til grafisk enkelthed. Kollektionen Natur består af syv designs med en farveskala holdt i diskrete kulører, som udvisker grænserne mellem ude og inde, og skaber plads til afkobling og trivsel.
Rasch: Hotspot

Rasch: Hotspot

- 22/08/18
Retro er officielt tilbage på mode, hvilket demonstreres til fulde med den nye retro tapet-kollektion fra Rasch, som har fået navnet Hotspot. Smarte 60’er og 70’er farver som orange, gul, petroleumsblå og brun kombineres med en håndfuld geometriske mønstre, flowerpower design og desuden en masse fint ensfarvet tapet. Disse dejlige retro tapeter er ideelle, hvis man går og ønsker sig et mere personligt hjem og hvis man, som os hos MP Tapet, har en forkærlighed for de glade 1960’ere.
Rasch: Young Artists

Rasch: Young Artists

- 15/08/18
Young Artists er en samling fototapeter designet af en håndfuld unge kunstnere for Rasch tapeter. Fototapeternes udtryk er præcis så forskellige som designerne selv, og kollektionen byder blandt andet på enkle digitale print, kunstfærdige akvareller, naturbilleder, geometriske design og tegneserieagtige figurer. Kollektionen sprudler af ungdommelig opfindsomhed og personlighed, som tydeligt skinner igennem i hvert tapet.
Vanity Fair

Vanity Fair

- 18/07/18
Loungestemning og moderne luksus kendetegner tapeterne i Vanity Fair. Farverne rangerer fra sølv, sort, flaskegrøn, purpur og gråblå, tapeterne har alle et stilfuldt touch af glimmer og farverne står klart og tydeligt. Kollektionen byder på forskellige stilarter der både tæller damask, geometriske mønstre og kollektionens kendetegnende plantemønster. Alt i alt en meget fashionable og moderne kollektion - perfekt til loungeområder såvel som stuer.
Lazy Sunday

Lazy Sunday

- 29/06/18
Lazy Sunday Små mønstre: fugle, blomster, træer, prikker og touille. Lazy Sunday er en samling fine, småmønstrede tapeter perfekt til små rum: gangarealer, børneværelser eller badeværelser. Tapeterne er romantiske og lette i stilen, de larmer ikke, men formår alligevel at sætte et personligt præg på indretningen, hvad enten det er i sommerhuset, kolonihavehuset eller i hjemmet.

Side  1  2  3  4 
Bliv inspireret
Følg MP Tapet på instagram

Hver uge ligger vi billeder op af tapeter fra vores nyeste kollektioner, eller af de interiørting vi sælger i butikken. Se efter vores hashtags #mptapet og #wedecorateyourwalls, hvis du vil inspireres, eller bare er interesseret i de nyeste trends indenfor interiør og tapetdesign.