Find ny inspiration til tapeter og indretning i dit hjem 

Ovenover ses den nye kollektion Reflect fra Eijffinger, som vi sælger i vores E-butik og som du finder ved at trykke her

 

 

Herunder kan kan du finde inspiriation til nye og moderne måder, at indrette dit hjem på.
Hos MP Tapeter sælger vi ikke kun tapet, men også interiør.

Følg med herunder og bliv inspireret! 

 

  

 De sociale medier er et overflødighedshorn af indretningsinspiration. Hvad enten man leder efter billedæstetik i højklasse, hjælp til DIY/gør-det-selv projekter, inspiration til ønskelister eller viden om hvad der rør sig i interiør-verdenen er SoMe-platformene et godt sted at starte. 

Her er en lille oversigt over hvor i kan finde os. 


Instagram

Instagram er billedernes domæne, og hver uge ligger vi billeder op af tapeter fra vores nyeste kollektioner, eller af de interiørting vi sælger i butikken. Se efter vores hashtags #mptapet og #wedecorateyourwalls, hvis du vil inspireres eller bare er interesseret i de nyeste trends indenfor tapet og stuk. 

Klik her for at se vores Instagram
 

Facebook

På Facebook slår vi op hver gang der sker noget nyt i tapetverdenen. Her kan du følge med ved at like MPTapet, og få del i hvad der sker indenfor verdenen af tapet, stuk og interiør. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål - vi er eksperter i alt hvad der hedder stuk, lister, rosetter og tapet, og kan hjælpe med alle sprøgsmål der måtte være; det er alt fra valg af den perfekte stuk, til opsætning af de forskellige slags tapeter. 

​Klik her for at se vores Facebook
 

Pinterest

Pinterest er et inspirationsmekka – her kan du søge efter præcis det som interesserer dig, og så ellers bare lade dig inspirere af de mange billeder og opslagstavler. Find MP Tapet på Pinterest og lad dig føre gennem en verden af tapet, indretning og boligtilbehør. 

Klik her for at se vores Pinterest