Sandberg- Familj II

Sandberg- Familj II

- 21/05/21
Familj II byder på tapet til hele familien. Slip fantasien løs med tapet med små søde blæksprutter og søheste eller fine krukker og kander. Disse tapeter er perfekte til at skabe en rolig og afslappet stemning, der indbyder til dagdrømme.
Rasch- Salisbury

Rasch- Salisbury

- 17/05/21
Rasch har med inspiration fra den dygtige kunster, William Morris, skabt denne skønne kollektion, Salisbury. Kollektionen byder blandt andet på en række smukke grafiske og blomstrede tapeter og fototapeter, der skaber en hyggelig og rolig atmosfære - en perfekt måde at sætte sit eget personlige præg.
1838 Wallcoverings- Willow

1838 Wallcoverings- Willow

- 08/04/21
Tag et stykke af naturen med indenfor med denne smukke kollektion. Med inspiration fra naturen har 1838 Wallcoverings skabt Willow. Kollektionen skaber rum til afslapning og fordybelse med naturskønne mønstre og blomster.
Eijffinger: Rice II

Eijffinger: Rice II

- 24/05/19
Den første RICE tapetkollektion er et klart eksempel på, at RICE og Eijffinger er et godt match. Endnu engang er det blevet til en særpræget kollektion med masser af farver og stor diversitet i mønstrene. Tigere, prikker, små og store blomster-mønstre og et fint sortiment af fototapeter. Det mest populære design fra den første Rice-kollektion, glitter-prikken, går også igen – nu i flere nye, fine farver.
Eijffinger: Topaz

Eijffinger: Topaz

- 15/05/19
Elegante tapeter i rolige farver og mønstre, der sætter en afbalanceret baggrund til et rums interiør. Det er værd at tage et kig her, hvis man leder efter tapet til et loungeområde, en restaurant eller et kontorlandskab. Topaz byder på mukke farver, taktile overflader og glimmer vævet ind i mønstrene.
Eijffinger: Mini Me

Eijffinger: Mini Me

- 01/05/19
En søvnig panda, søde skovdyr, indbyggerne i Zoologisk Have, sågar enhjørninger! De er alle at finde i Mini Me - en række børnetapeter fra Eijffinger. Flot designede og tilpas naive i udtrykket er de perfekte til det moderne børneværelse.
Komar: Pure

Komar: Pure

- 17/04/19
De nyeste og mest moderne fototapeter fra Komar er samlet her. Motiverne har grund klassisk fotografi såvel som nogle mere designede motiver. Grafiske mønstre, marmor, en overskyet lyserød himmel, en tåget skovlandskab, en hvid sandstrand med parasoller og lyseblåt vand - er bare nogle af de fine motiver. Fotostaterne fra Pure står skarpt i farve og udtryk, og tapeterne er tilpas designede, så de passer ind i en moderne interiør.
Rasch: Factory III

Rasch: Factory III

- 06/03/19
Beton-, træ- og murstenstapet er det helt store tema i Factory fra Rasch. Stilen kaldes Industrial Chic, hvor det rå og industrielle, som vi kender det fra gamle fabriksbygninger og grove, ubehandlede materialer, tages ind som inspiration. Det behøver nemlig ikke være særligt besværligt eller dyrt at få det rå look ind i boligen. Tapeterne i denne kollektion er både til at betale, nemme at sætte op og særdeles slidstærke. Der er ikke andet for end at vælge, hvilken type væg, man ønsker sig.
Duro: 1900

Duro: 1900

- 21/02/19
Hos Duro har de siden 1930 lavet tapeter, og med denne kollektion viser de deres historie. I kollektionen 1900 bliver der taget fat på tapethistorien og skabt en arkivkollektion som viser historiens højdepunkter og de tidløse svenske klassikere. Tidsrejsen begynder i det tidlige 1900-tal med klassisk stiltapet, fortsætter til den stammere, mere funktionelle 30’er stil og afsluttes med en mere fantasifuld tapet ved begyndelsen af 2000-tallet. Derimellem dykkes der ned i arkivet og mønstre af kendte svenske formgivere så som Violet Gråsten, 10-gruppen og Toni Hermansson.
Eijjfinger: Enso

Eijjfinger: Enso

- 17/01/19
Enso er en simpel og harmonisk kollektion med inspiration fra japansk keramik og design. Kollektionens mest karakteristiske mønster er et moderne grafisk design med figurer i skiftevis blå vandfarver og guld eller sølv, som har et moderne enkelt udtryk. Netop skønheden ved det uperfekte og enkelte er et tema, der går igen i kollektionen. Tapeterne kommer i dæmpede farver fra sort, nuancer af grå og råhvid til dyb petroleumsblå, kobber og rabarber-rød.

Side  1  2  3  4