MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

MP tapet lancerer sin helt egen tapetkollektion

- 20/04/18
Vi har kreeret vores egen kollektion af kvalitetstriber – stribet tapet i en fantastisk kvalitet smartpaper, som er både vaskbart samt super nemt at sætte op. Striberne kommer i 5 meget fine og mættede pastelfarver; en lyseblå, lysegrøn, grå, beige og lyserød. Tapeterne er perfekt til både soveværelse, sommerhus, køkken, gang og børneværelser – striber går til alt og er evigt klassiske, hvorfor man aldrig går galt i byen med stribet tapet!
Sahara

Sahara

- 19/04/18
Sahara er en kollektion af klassiske stiltapeter fortolket i en moderne kontekst. Inspirationen kommer fra det orientalske, med glitrende skænk af guld og sølv i tapeternes ornamenter og mønstre. Tapeterne er alle klassiske og elegante, men særligt smukke i de gyldne design, sådan som vi finder dem her.
Zapara

Zapara

- 01/04/18
​I kollektionen Zapara er de varme og eksotiske farver i spil, ligesom motiverne også er hentet fra varmere himmelstrøg. Her findes både bananblade, sommerfugle og elefanter. Den tropiske flora og fauna er udført i smukke vandfarver, hvilket gør designene lette og sommerlige.
Vivid

Vivid

- 08/03/18
Farverne i kollektionen er som taget ud af bybilledet i Miami, med varme lyserøde og grønne toner på den ene side, og sort med en strejf af sølv på den næste. Kollektionen byder også på en fotostat med mexicansk inspirerede kaktusser og kaktusblomster. Tapeterne fås i både sprælske farver og mønstre, samt mere de mere simple og nedtonede.
Infinity

Infinity

- 10/02/18
Uendelig, mangesidig og fascinerende – med de innovative motiver, vi finder i Komar-kollektionen Infinity, muliggøres den perfekte illusion på væggen. Fototapeterne i denne kollektion er printet på 1mm tykt tapetpapir med den nyeste og mest miljøvenlige printteknik der findes. De digitale tryk leger med forskellige elementer og former for collage, som rangerer fra de kunstfærdige blomster- og naturbilleder til de mere stringente geometriske mønstre, der dog alle har det til fælles, at de skaber ny dybde og personlighed i et rum.
Stature

Stature

- 14/01/18
Stature er en kollektion, der blander elementer af det moderne og det klassiske. Motiver med damask designet i mat sølv og guld, klassiske geometriske mønstre med 3D-effekt, en utraditionel stribe, eller et helt plain design med cementagtig tekstur. Tapeterne kommer i bordeaux, flaskegrøn, en mørk gul og støvede grå eller beige. Den perfekte baggrund til både klassisk og moderne interiør.
Lucy in the sky

Lucy in the sky

- 02/01/18
​Lucy in the Sky inviterer ind til en verden af papegøjer med farverige fjer, lyserøde flamingoer og glade blomsterdesign. Tapeterne findes både i nedtonede versioner, for eksempel med et design med helt hvide papegøjer, og i de mere spraglede versioner, hvor der for alvor er knald på farverne. Uanset hvad man er til, har Lucy in the Sky et glimt i øjet, man ikke kan undgå at blive lidt betaget af.
Lino

Lino

- 30/10/17
Endnu en elegant kollektion fra Eijffinger med lækre "lounge" tapeter.
Sundari

Sundari

- 06/10/17
En tapetkollektion inspireret af østens smukke farver og designs.
/tapeter/rasch-textil/greenhouse

Greenhouse

- 03/08/17
Se den nye tapetkollektion Greenhouse her

Side  1  2 
Bliv inspireret
Følg MP Tapet på instagram

Hver uge ligger vi billeder op af tapeter fra vores nyeste kollektioner, eller af de interiørting vi sælger i butikken. Se efter vores hashtags #mptapet og #wedecorateyourwalls, hvis du vil inspireres, eller bare er interesseret i de nyeste trends indenfor interiør og tapetdesign.