Disney Edition 2

Det prisbelønnede Disney katalog præsenterer alle Komars Disney og Marvel vægdekorationer og de nye vægklistermærker. Med de nye Disney motiver går barnedrømmende i opfyldelse – forvandl et værelse til racerbane med Biler, fyld værelset med cowboyer og indianere fra Lone Ranger, eller skab et prinsesseslot med alle Disney-prinsesserne. 

Følgende på udgivelsen af Star Wars – The Force Awakens, Walt Disneys mest succesfulde filmpremiere nogensinde, har Komar samlet vægdekorationer med motiver fra filmen i denne kollektion, så alle Star Wars-fans kan få filmverdenen med ind i deres hjem. 
Derudover finder du i denne kollektion motiver med heltene og skurkene fra filmen Avengers: Age of Ultron, billeder fra den nye Disney-tegnefilm Den gode dinosaur og selvfølgelig de klassiske Disney kultfigurer og –film; Løvernes Konge, Bambi og Peter Plys.

Bliv inspireret
Følg MP Tapet på instagram

Hver uge ligger vi billeder op af tapeter fra vores nyeste kollektioner, eller af de interiørting vi sælger i butikken. Se efter vores hashtags #mptapet og #wedecorateyourwalls, hvis du vil inspireres, eller bare er interesseret i de nyeste trends indenfor interiør og tapetdesign.